2016. ápr 16.
Casting Couch stílusú állásinterjú

Casting Couch stílusú állásinterjú

A napokban látott napvilágot a hír miszerint a New York-i Denisse Villalta azt állítja, hogy egy Manhattan-i ügyvéd kíméletlenül megalázta. A lány egy recepciós állásra jelentkezett az ügyvédi irodához. Az ügyvédet korábban a neves rapper Lil’ Kim is perelte szerződésszegés miatt.

2.jpg

Denisse Villalta

 

Sunny Barkats az ügyvédi iroda vezetője megparancsolta Denissenak, hogy zárja be az ajtót, vetkőzzön meztelenre, majd kényeztesse orálisan az interjú alatt. Az akkor 19 éves Denisse kilátástalan anyagi helyzete miatt elfogadta az egyezséget, mivel nem látott más kiutat. A férfi felajánlotta a lánynak, ha belemegy egy édes hármasba a feleségével, akkor pár hónappal később nagyobb fizetést kap.

3.jpg

Sunny Barkats

Az első munkanap Barkats behívta a lányt az irodájába, hogy részesítse orális szexben a közösülés előtt. A férfi közben meg is fenyegette a lányt:

– Ha rajtakaplak, hogy valaki mással vagy, megöllek. Te hozzám tartozol.

A második munkanap Denisse kitalált egy kifogást, hogy időpontja van az orvosnál és elment. Soha többet nem tért vissza. Barkats dührohamot kapott és küldött neki egy fenyegető üzenetet egy fotóval, amin egy steak kést fog. A férfi mindent tagad, az ügy a bíróság előtt folytatódik. Írta a New York Post.

Szólj hozzá!
Szólj hozzá

külföld 18+

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.