2016. máj 04.
Közterületen szexelt? Megnyugodhat, a Google nagyon diszkréten kezeli

Közterületen szexelt? Megnyugodhat, a Google nagyon diszkréten kezeli

Ma már a Google fejlesztése által az összevágott utcaképek segítségével akár a világ végére is teleportálhatjuk magunkat. Megnézhetjük amint Mari néni egy kisfalu főutcáján épp a piacra bandukol, de láthattunk már villamosmegállóban leánykérést vagy bűncselekményt elkövető maszkos betörőket.

5584b82eaca731f67c5b4988a85aff1f.jpg

 A személyiségi jogok védelme érdekében a Google természetesen minden esetben kitakarja az arcokat. Nincs ez másképp a kényesebb szituációk esetében sem. Mondjuk akkor, ha a köztéren robbanna a tesztoszteron szinted és a párod is épp bevállalós kedvében van. Vagy ha egy reggeli telefonhívás alkalmával közölnék veled, hogy mérget fecskendeztek a szívedbe és folyamatosan magasan kell tartanod az adrenalin szinted különben meghalsz, de nincs nálad gumikötél, hogy leugorj a negyedikről. Van viszont egy barátnőd, akinek beugrik, hogy ha így folytatjátok tovább nem lesz mit mesélnie az unokáknak, ha a felvilágosításra és az extrém történetekre kerülne a sor.

google-street-view-chihuahua-love.jpg

De ne legyenek illúzióink. Nem kell ehhez filmes előzeteseket idézni. Elég, ha kimegyünk szombat este a nyolckerbe. Aggódni viszont nem kell (kivételt képeznek a btk erre vonatkozó sorai), hiszen az alábbi videóból egyértelműen kivehető, hogy a Google miként kezeli a közterületi intim tevékenységeket. 

A második videónkban szereplő párnak valószínűleg belsős információi voltak a google felvételkészítés tervezett időpontjáról:

komment
Szólj hozzá

google szex utcakép 18 közterület 18+

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.