2016. máj 02.
Gyönyörű só portrék Rob Ferreltől

Gyönyörű só portrék Rob Ferreltől

Egy igazi művésznek nincs szüksége drága eszközökre, hogy valami maradandót alkosson. Ez alól Rob Ferrel sem kivétel, ugyanis ő a tökéletes példa arra, hogy szinte a semmiből is lehet varázslatos dolgokat készíteni. Mindössze némi sóra, pár ecsetre és egy darab kartonra van szüksége.

A kezdés igencsak egyszerű, Ferrelnek nincs más dolga, mint kiszórni a sót az asztalra, majd egy ecset segítségével kialakítani a jellemző vonásokat. Az éles vonalak kialakítására egy egyszerű karton lapocskát használ. Miután kész a remekmű Rob lefotózza azokat és Instagrammon posztolja, majd összesepri a felhasznált sót, hogy újabb remek portrékat készíthessen. Rob Ferrel nem csak a sóval bánik mesterien, hanem a hajnyíróval is, ugyanis egy fodrász szalont üzemeltet San Antonioban, ahol lélegzetelállító portrékat, logókat, mintákat vág a vendégek frizurájába. Hát igen ez a 21. századi művészet. Rob Instagrammra feltöltött fotóit lejjebb görgetve tekinthetitek meg.

rob-ferrel-salt-art6.jpg

rob-ferrel-salt-art.jpg

rob-ferrel-salt-art9.jpg

rob-ferrel-salt-art8-600x600.jpg

rob-ferrel-salt-art5.jpg

rob-ferrel-salt-art2.jpg

rob-ferrel-salt-art4.jpg

rob-ferrel-salt-art3.jpg

rob-ferrel-salt-art7.jpg

Szólj hozzá!
Szólj hozzá

portré wow Rob Ferrel

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.