2018. júl 23.
Nem volt még drónod, akkor ezt neked találták ki!

Nem volt még drónod, akkor ezt neked találták ki!

 

Hogy miről is beszélünk pontosan? Nem másról, mint a Drone 720X-ről, ami egy teljesen új típusú drón. Első ránézésre nekem egy vezeték nélküli egérnek tűnik, de a látszat néha csal.

mvemfqp.jpg

drone002.jpg

A Drone 720X-et két mérnök fejlesztette akik imádják a drónokat és az egyikőjük boldog tulajdonos is.  A fejlesztés legfőbb szempontja a kezelhetőség volt, mivel a régebbi drónok irányítása elég bonyolult. Így született meg ez a kis ultra kompakt kütyü. Miért ultra kompakt? Könnyen kezelhető, Livstreamre és HD videókészítésére képes amit a telefonodra rögzít.

Hogyan működik?

Először is egy alkalmazást kell telepíteni a telefonodra, ha ez megvan dugd be az akkumulátort, majd indítsd el a telefonodon az alkalmazást és már kész is. Ugye milyen egyszerű?

jq1ozt4.jpg

Biztos kíváncsi vagy, hogy mégis mennyibe kerülhet egy ilyen pöpec kis drón, ami könnyen kezelhető strapabíró és egyszerűen még a zsebedben is elfér. Cirka 300 dollárárt már viheted is.

binbypy_1.jpg

Szólj hozzá!
Szólj hozzá

brutál wow drón ultra kompakt

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.