2016. máj 11.
A torták, melyek üdítőként is helytállnak

A torták, melyek üdítőként is helytállnak

Habár pár nappal korábban már bemutattunk nektek egy amerikai hölgyet, aki bizarr torta készítményeivel sokkolta Instagram követőit, ma ismét torta különlegességeket hoztunk számotokra. Ezek a készítmények nem bizarr kategóriában készültek, de mégis bámulatos, hogy megszólalásig hasonlítanak azokra a tárgyakra, amikről mintázta készítője.

A Sydney-i Andreas Fatso igen különleges tortákat készít, amelyik annyira hasonlítanak az üdítőitalos palackokra, hogy szinte lehetetlen megállapítani, amíg bele nem vág a tortába.

torta.jpg

Megmondanátok ezekről az üvegekről, hogy valójában torták? Szerintem nem. Amikor Andres belevág a tortába akkor derül ki, hogy ugyanolyan omlós, sokszínű torta, mint bármely más. Mind a három különböző ízű. A Sprite torta zöld tea, míg a Coca-Cola nutella ízű.

torta2.jpg

Andres készítményei annyira népszerűek, hogy ezen a héten a Coca-Cola Ausztrália rendelt től egy tortát a cég 130. születésnapjára. A cukrász készítményei nagy népszerűségnek örvend, mivel a Facebookon megosztott videóját már több, mint 200.000-en látták.

Azonban Fatso nem csak üdítőitalos palackokra hasonlító tortákat készít, hanem a gyerekeknek kedvezve a süüti szörnytől kezdve a Star Warson keresztül a banán izű Minionig.

3400717600000578-3582332-star_wars_good_luck_using_the_force_to_stop_yourself_eating_thes-a-3_1462916969158.jpg

torta3.jpg

 

 

Szólj hozzá!
Szólj hozzá

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.