2018. aug 02.
A férfi aki már 39 ezer fontot költött arcplasztikára

A férfi aki már 39 ezer fontot költött arcplasztikára

Minden a szépség? Ennyire fontos lenne? Képesek vagyunk akár a végletekig elmenni az áhított külső  elérése érdekében?

A 24 éves manchesteri fiatal srác James Holt sosem volt elégedett a külsejével. Nem tetszett magának. A legnagyobb bizonytalansága pedig az ajkaival voltak. A 16-ik életévét betöltve már neki is látott az átalakulásnak. James élvezte az eredményt az első ajakfeltöltés után annak ellenére, hogy a családja és a barátai nem igazán támogatták eme betegesen a tökéletességre törekvő mániáját.

0_pay-james-holt-mdwfeatures.jpg

0_pay-james-holt-mdwfeatures_6.jpg

James eddig 14 ezer fontot  költött csak az ajkaira. Minden második  vagy negyedik hónapban tölteti. Kapott már két új orrot, a Botoxot három havonta, fogfehérítést egy évben kétszer, valamint ismét Botox injekciót hónaljba a verejtékezés ellen.

0_pay-james-holt-mdwfeatures_5.jpg

0_pay-james-holt-mdwfeatures_1.jpg

Akkor számoljunk csak kicsit! Az orrait Lengyelországban csináltatta, amely darabja cirka 4000-4000 ezer fontot kóstált. Az eddigi Botox eljárás 12000 font, az ajakfeltöltések 14000 font valamint állplasztika 1000 font. Az mennyi is? 35 000 font. De akkor hogy költött el már eddig 39000 fontot?

0_pay-james-holt-mdwfeatures_4.jpg

0_pay-james-holt-mdwfeatures_2.jpg

A maradék összeget egyéb beavatkozásokra költötte. 

 

A cikk sok kérdést vethet fel az emberben, hogy mégis miért képes egy másik ember ennyire betegesen a szépséget, tökéletességet hajszolni. Mi lehetnek az okai? Mi húzódhat ennek az egésznek a hátterében?  Hisz az élet múlandó… A lélek örök

Ezt mindenki döntse el saját maga.

1 komment
Szólj hozzá

18 arcplasztika ajakfeltöltés nagyvilag

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

degeco 2018.08.05. 19:10:03

Úgy tűnik, hogy szegény fickó pszichésen beteg. A következő nagy hír az lesz amikor öngyilkos lesz.