2016. ápr 29.
10 elrettentő példa, hogy miért ne feküdj kés alá plasztika miatt

10 elrettentő példa, hogy miért ne feküdj kés alá plasztika miatt

A fiatalság múlandó. Az idő előre haladtával testünk elveszíti hidratáltságát ez által egyre több ránc jelenik meg bőrünkön. Sokan ebbe nem képesek beletörődni, hisznek az örök fiatalságban. A 21. században az orvostudománynak köszönhetően már van lehetőség arra, hogy a tehetősebbek alávessék magukat különböző fiatalító beavatkozásoknak. Ebbe a kategóriába tartozik a ráncfelvarrás, botox kezelés, stb… Habár ezek a beavatkozások nem olcsó mulatságok sokszor mégsem váltják be a hozzájuk fűzött reményeket. Sokszor megesik, hogy a beavatkozáson átesett páciens visszataszítóbb lesz, mint amilyen volt. A következő videóban 10 különböző hírességet láthattok, akik igencsak megsínylették a plasztikai műtéteket. Vannak köztük olyanok, akik szép külsővel rendelkeztek, de mára már csak árnyékuk régi önmaguknak. Jöjjön 10 elrettentő példa, hogy miért ne feküdj kés alá:

9 komment
Szólj hozzá

plasztika wow szörnyű top10

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

CoolKoon 2016.04.30. 10:16:00

Hát igen. Mondjuk a Jackson-nővér nem néz ki rosszul, valószínűleg azért, mert az egész bagázsból neki volt a legtöbb esze, és nem vitte túlzásba a plasztikázást. A többieknél pedig az az elképesztő, hogy majdnem mindegyiknél van ajak- és arcfeltöltés, méghozzá annyira borzasztóan túltolva, hogy jobban hasonlítanak ufókra, mint önmagukra. Ráadásul el tudom képzelni, hogy talán a plasztikai sebész is megpróbálta lebeszélni őket a mértéktelenségről, de -az eredményt elnézve- mindhiába. De hát végül is abszolút megérdemlik, ha ennyire hülyék.

halaloszto 2016.04.30. 11:49:35

azér máskor végét is csináljatok a videónak.

dukeekud. 2016.04.30. 13:56:08

Amelett, hogy legtobbszor mar kozvetlen a mutet utan, is furcsan termeszetellenessen neznek ki, arra nem gondolnak akkor, hogy 5 ev oregedes utan fokozottan ocsmannyul fognak kinezni. Sokkal sokkal rosszabbul mint beavatkozas nelkul a termeszetes oregedessel.

mitis 2016.04.30. 19:54:22

Ez éppen olyan mint a mell nagyobbítás,szép nagy-hatalmas aztán 40 éves korában meg a hátára csapja. Undorító.

ultraelite 2016.04.30. 21:39:30

Ügyes a tálalás.
Az eredeti kép 20-40 éves korukban készült róluk, a plasztikázott pedig 50-70 éves korukban.
Ennek ellenére a szépészeti plasztikai sebészet egy baromság (sz.v.sz)

she_wolf 2016.04.30. 22:06:12

A hibát a mértéktelenségben látom. Mert lehet faragni egy csúnya ívű orron, lehet a szem környékén kisebb korrekciókat végezni, és lelógó pocokarcot is lehet korrigálni. Módjával. Ezeknél a nőknél a probléma valóban nyakon felül van, de inkább a koponyacsonton belul:(
Láttam egyszer egy érdekes összeállítást jól plasztikázott nők arcáról, az arc mellett pedig külön képet a kézfejükről.
Ha valami, az aztán többé-kevésbé megmutatja az igazi kort. És azt ugyanúgy nem lehet eldugni, mint az arcot.
Groteszk volt.

SarahConnor 2016.04.30. 22:55:05

Bírom, ahogy Jocelyn Wildenstein-ről nincs plasztikamentes "előtte" kép. Azon is ugyanolyan borzalmas, csak fiatalabb. :)

2016.05.01. 02:08:39

Az európai nők még csak rendben is vannak, csináltatnak szilikonmellet, ami sokszor jól is sikerül, esetleg ajakfeltöltés, arc ránctalanítás. Ez még rendben is van. De Ázsiában bizony a nők tök egyformára szabatják az arcukat, szemhéjat vágatnak, kerekítik a szemüket, hegyesítik az arcukat, egyforma állak, egyforma arccsontok, fülek, teljesen ugyanolyan műfogsorok, közben meg mivel az ázsiai, távol-keleti nő nem sportol, teljesen izomtalanok, lapos fenék, lapos mell, puhány has és végtagok, rossz testtartás, görbe hát. Mangalányosra szabatják az arcukat.

Érdemes megnézni a dél-koreai nőket meg az észak-koreaiakat. Ugyanaz a nép, ugyanaz a genetika, mégis úgy néznek ki, mintha nem is ugyanarról a kontinensről származnának.

jandera 2016.05.06. 13:54:10

- Nagymama, játszhatok a melleddel?
- Igen, de ne vidd túl messzire!