2016. ápr 25.
Tornádó repített magasba egy kínai általános iskolás fiút

Tornádó repített magasba egy kínai általános iskolás fiút

Nemrégiben váratlan esemény rázta meg a kínai Yuanquan-i Általános iskolát. Három kisebb méretű tornádó söpört végig az iskola sportpályáján, ahol épp szüneten tartózkodtak a gyerekek.  Egy szerencsétlen diákot fel is kapott magával, de végül kisebb fejsérüléssel megúszta a landolást.

dust_devil_04.jpg

dust_devil_00.jpg

dust_devil_02.jpg

dust_devil_03.jpg

A tanárok, amint észlelték a veszélyt, azonnal elkezdték kiüríteni a pályát, de mivel hirtelen, rövid idő alatt érkezett meg a második és harmadik tornádó is, tehetetlenül a földre utasították a gyerekeket.

A diák, akit a levegőbe repített a tornádó korházba szállították, ahol megállapították, hogy kisebb fejsérülést szenvedett.

1 komment
Szólj hozzá

külföld kínai fiú tornádó levegőbe repített

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lyle Scott 2016.04.26. 17:39:44

Mostanában volt egy-két cikk, ahol helyesen porördögként, forgószélként jelölték ezt a jelenséget, most megint becsúszott egy hibás elnevezés. Tornádóhoz zivatarcella szükségeltetik, abból is leginkább a szupercella. Jégesőt és hatalmas zuhét itt nem látni!