2016. máj 05.
A világ első szex vidámparkja

A világ első szex vidámparkja

Yep! Yep! Yep! Noha a világ első szex vidámparkja sajnos még nem nyitotta meg kapuit a nagyérdekű előtt, de bánkódásra semmi ok, mivel már nem kell sokat várni csak röpke 2 évet. A nyitást ugyanis 2018-ra tervezik Brazíliában, Piracicaban közelében.

adventure-island-naked-roller-coaster-world-record-attempt_1.jpg

Mauro Morata üzletember elismeri, hogy nem apácáknak való hely lesz, de a szex szigorúan tilos lesz a vendégek között a parkban. Azt is nyilatkozta, hogy ha a vendégek szeretnék a dolgokat más szintre emelni, akkor elmehetnek a közeli motelba, amit ők üzemeltetnek majd.

Ha nem lehet szexelni akkor mit lehet itt csinálni, merül fel a kérdés jogosan az érdekeltek körében. A szex vidámparkban lesz dodzsem, amelynek pénisz alakú lesz az ütközője, 7D mozi rezgő ülésekkel, ’’öröm vonata’’ go-go lányokkal és fiúkkal, nudista medence és ’’szex játszótér’’ csúszdával és afrodiziákum ételek. Ezen felül megtalálható lesz egy múzeum, amelyben az alkalmazottak megmutatják az óvszer helyes használatát. A belépő 100 dollár körül mozog majd, ami a befektetők szerint biztosítja az igencsak szükséges tőke injekciót a régióban és körülbelül 250 új munkahelyet ad a helyi gazdaságnak.

piracicaba-in-brazil_2.jpg

Lehet Piracicaba közelében lesz  a "világ szex fővárosa"?

A park javasolt helye Piracicaba közelében lenne, Sao Paulotól két óra autóútra. A helyiek tiltakoznak a szex vidámpark megépítése ellen, mivel attól félnek, hogy vonzani fogja a kicsapongó életű egyéneket. Szerintetek érdemes tető alá hozni ezt a projektet?

7 komment
Szólj hozzá

wow 18 18+ Brazília szex vidámpark

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gábor Juhász 2016.05.05. 12:21:21

Újabb szint az emberiség agyilag jelenlévő betegségében...mivé fog még fajulni ez a világ?

Kuruttya 2016.05.05. 12:27:16

szexvidámpark, ahol nem lehet szexelni. ez olyan, mint egy étterem, ahol csak nézni lehet a kaját. minek mennék oda?

steery 2016.05.05. 13:25:06

Én már évekkel ezelőtt gondolkodtam valami ilyesmiben, hogy Magyarországon kéne építeni egy nagy, szexuális tematikájú élményparkot, ahol a parkban lennének meztelen szobrok, szexkellék múzeumok, erotikus képzőművészeti kiállítások, mozik, peepshowk, kuplerájok, motelek (tematikus hancúrszobákkal), szexshopok és persze előadótermek, ahol különféle oktató és tudományos előadásokat tartanának. És fontos lenne, hogy a fiatalok iskolai kirándulások keretében kedvezményesen elmehessenek ide tanulni a témát. Azért, hogy végre tegyünk is valamit a gyakorlatban a szexuális kultúra létrehozásáért, alakításáért, fejlesztéséért, elterjesztéséért. Ami igencsak ráférne erre az elmaradott társadalomra.

De persze fogadni mernék, hogy még ha lenne is rá elég pénzem, a lakosság akkor is kézzel-lábbal-fasszal-pinával tiltakozna ellene, mindenféle nevetséges indokokra hivatkozva. Csak ne kelljen szembenézni az igazsággal. A kaszinó beruházások és bevásárlóközpontok ellen bezzeg nem tiltakoznának ennyire.

Kicknick 2016.05.05. 16:13:17

Igény lesz rá? Majd kiderül. Fanyagók mindig lesznek - itt is fentebb -de ha valakinek ez tetszik akkor menjen. Ha meg befuccsol akkor ugy jártak.
Van nudista strand is, akinek nem tetszik az elkerüli, akinek meg ingerenciája van rá az ott pucérkodik.

DrSWAG_InstaProfessorOfYolo 2016.05.05. 16:55:11

azt mondja lesz egy múzeum, ahol az alkalmazottak megmutatják a helyes óvszerhasználatot. kész, indulok jegyet venni.